ΛΑΔΙΟΥ

Ολοκληρωμένη, νόστιμη και αυθεντική εμπειρία.

Στην εταιρεία FIDEL - ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΥΙΟΙ Ο.Ε θέλουμε να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας μια τεράστια γκάμα ψαριών λαδιού και αλιπάστων προϊόντων απαράμιλλης γεύσης και ποιότητας. 

Χάρη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε εξαιρετικά δημοφιλή και γευστικά προϊόντα, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις τους.

Άλλωστε, σε μια χώρα όπως την Ελλάδα, που τη χαρακτηρίζει η τεράστια παράδοση στη θάλασσα, στην αλιεία και στην εκτροφή των ψαριών, είναι φυσιολογικό έχουμε σε αφθονία, τροφές υψηλής θρεπτικής και γευστικής αξίας. Πιο συγκεκριμένα, τα ψάρια λαδιού, προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία φαγητών που μπορούν να καταναλωθούν ως μεζές ή ως κύριο πιάτο. Επιπλέον, είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα, καθιστώντας τα, με αυτό τον τρόπο, μια από τις καλύτερες διατροφικές επιλογές.

 

Εμείς από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε ότι δίνουμε καθημερινά το 100% των δυνατοτήτων μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών και των αναγκών αγοράς, ενώ το πολύπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας στοχεύει στην οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης, προσφέροντας άριστη και ταχύτατη εξυπηρέτηση.

FIDEL - ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΥΙΟΙ Ο.Ε

Η μακρά εμπειρία μας και η υψηλή τεχνογνωσία με μυστικά που μεταφέρονται από σε γενιά σε γενιά, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για κάθε προϊόν.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σταδίου Τέρμα,
Νέα Ιωνία, Βόλος, Τ.Κ. 38446

24210 69089

24210 64287


info@fi-del.gr 
nikosvasiloudis@yahoo.gr

KΑΤΗΓΟΡΙΕΣ