ΑΛΙΠΑΣΤΑ

Ολοκληρωμένη, νόστιμη και αυθεντική εμπειρία.

Τα παστά ή αλίπαστα ψάρια είναι μια μέθοδος κατά την οποία τα ψάρια τοποθετούνται σε ένα στρώμα αλατιού με σκοπό τη συντήρηση τους.

Η συγκεκριμένη τεχνική έχει βαθιές ρίζες στη παράδοση, ειδικά στα νησιά και τις παραθαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας, καθώς τις προηγούμενες δεκαετίες που δεν υπήρχαν ψυγεία και συσκευές ψύξης, ήταν ο κυριότερος τρόπος συντήρησης και αποθήκευσης των προϊόντων. Πιο συγκεκριμένα, κάθε οικογένεια πάστωνε τα ψάρια κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ώστε να διατηρηθούν και να μπορέσουν να καταναλωθούν το χειμώνα, όπου η αλιεία είναι αισθητά μειωμένη.

Επιπλέον, τα αλίπαστα, αποτελούν ένα χαρακτηριστικό στοιχείο της ελληνικής γαστρονομίας, καθώς είναι συνδυασμένα με την καλή παρέα και ένα παραδοσιακό ποτό, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη, νόστιμη και αυθεντική εμπειρία.

 

Στην εταιρεία FIDEL - ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΥΙΟΙ Ο.Ε. στοχεύουμε στην αρμονική συνύπαρξη σύγχρονων και παραδοσιακών τεχνικών, προσφέροντας υψηλής ποιότητας αλίπαστα προϊόντα, σε μεγάλη γκάμα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Η μακρά εμπειρία μας και η υψηλή τεχνογνωσία με μυστικά που μεταφέρονται από σε γενιά σε γενιά, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για κάθε προϊόν.

FIDEL - ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΥΙΟΙ Ο.Ε

Η μακρά εμπειρία μας και η υψηλή τεχνογνωσία με μυστικά που μεταφέρονται από σε γενιά σε γενιά, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για κάθε προϊόν.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σταδίου Τέρμα,
Νέα Ιωνία, Βόλος, Τ.Κ. 38446

24210 69089

24210 64287


info@fi-del.gr 
nikosvasiloudis@yahoo.gr

KΑΤΗΓΟΡΙΕΣ